Politika kolačića

O našoj politici kolačića

Ova politika kolačića objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolisati podešavanja kolačića. Za dalje informacije o tome kako koristimo, skladištimo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

U bilo kom trenutku možete promeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj veb stranici
Saznajte više o tome ko smo, kako možete da nas kontaktirate i kako obrađujemo lične podatke u našoj Politici privatnosti.
Vaša saglasnost odnosi se na sledeći domen: thekokice.com

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za čuvanje informacija. Oni se čuvaju na vašem uređaju kada se veb lokacija učita u vaš pregledač. Kolačići nam pomažu da veb lokacija pravilno funkcioniše, učini je sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i da shvatimo gde je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina usluga na mreži, naša veb lokacija koristi kolačiće koje smo mi postavili i kolačiće nezavisnih proizvođača u nekoliko svrha. Prvi kolačići su uglavnom neophodni da bi veb lokacija funkcionisala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve podatke koji mogu lično da vas identifikuju.

Kolačići nezavisnih proizvođača koji se koriste na našoj veb lokaciji uglavnom služe: kako bi razumeli kako veb lokacija funkcioniše, kako komunicirate sa našom veb lokacijom, učinili naše usluge sigurnim, obezbedili reklame koje su za vas relevantne, a sve u cilju pružanja kvalitetnog i poboljšanog korisničkog iskustva.

Koje tipove kolačića koristimo?

Osnovni: Neki kolačići su neophodni da biste mogli da iskusite punu funkcionalnost naše veb stranice. Omogućavaju nam održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih pretnji bezbednosti. Oni ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke. Na primer, ovi kolačići vam omogućavaju da se prijavite na svoj račun i dodate proizvode u svoju korpu i da sigurno izvršite naplatu.

Statistički: Ovi kolačići čuvaju informacije kao što su broj posetilaca veb lokacije, broj jedinstvenih posetilaca, koje stranice veb stranice su posećene, izvor posete itd. Ovi podaci nam pomažu da razumemo i analiziramo koliko je dobra veb lokacija. i tamo gde je potrebno poboljšanje.

Marketinške: Naša veb lokacija prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju reklama koje vam prikazujemo. Ovi kolačići takođe nam pomažu da pratimo efikasnost ovih oglasnih kampanja.
Informacije sačuvane u ovim kolačićima takođe mogu da koriste nezavisni dobavljači oglasa da bi vam prikazivali oglase i na drugim veb lokacijama u pregledaču.

Funkcionalne: To su kolačići koji pomažu određenim vama nebitnim funkcijama na našoj veb lokaciji. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput video zapisa ili deljenje sadržaja veb stranice na platforme društvenih medija.

Podešavanja: Ovi kolačići nam pomažu da sačuvamo vaša podešavanja i pregledavanja poput jezička, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo prilikom budućih poseta veb lokaciji.

Kako mogu podesiti kolačiće?

Ako se kasnije odlučite da promenite svoje postavke tokom sesije pregledanja, na svom ekranu možete da kliknete na karticu „Politika privatnosti i kolačića“. Ovo će ponovo prikazati obaveštenje o saglasnosti koje vam omogućava da promenite svoje želje ili u potpunosti povučete pristanak.

Napomena: različiti pregledači nude svoje metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste veb lokacije. Možete da promenite podešavanja svog pregledača da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posetite vikipedia.org ili www.allaboutcookies.org.